Bitcoin Cash houdt meer dan $250 vast als stieren doorgaan met het opnieuw testen van $280 High

Na de hertest bij de $280-weerstand boven het hoofd is Bitcoin Revolution in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Op 26 oktober heeft BCH zich teruggetrokken tot $252 en naar boven gecorrigeerd.

Vandaag handelt de crypto op $272 na een rebound boven $259. Het lijkt erop dat BCH verder kan depreciëren aan de neerwaartse kant omdat het opnieuw $267 hoog heeft getest en weer naar beneden is gegaan.

Het komt erop neer dat als de munt verder gaat dan $250 ondersteuning, de neerwaartse trend zal worden hervat. De verkoopdruk zal zich uitstrekken tot het lage niveau van $220. Op de kop, als de kopers het prijsniveau boven de $250 blijven ondersteunen, is een hertest bij de $280 overhead weerstand mogelijk. Anders zal de markt de neerwaartse beweging voortzetten.

Bitcoin-cashindicatorwaarde
BCH ligt onder 80% van het dagelijkse stochastische bereik. De munt was eerder in een overgekochte regio omdat de verkopers de prijzen naar beneden duwen. De huidige retracement ligt boven de 21-daagse SMA-steun. De opwaartse trend zal hervatten als de steun op de 21-daagse SMA houdt. Als de prijs echter onder de SMA’s breekt, zal de verkoopdruk hervatten.

BCH_-_Coinidol_(4).png
Belangrijke weerstandszones: $440, $480, $520…

Belangrijke Support Zones: $200, $160, $120

Wat is de volgende stap voor Bitcoin Cash?

Uit de recente prijsactie blijkt dat BCH waarschijnlijk verder zal dalen als kopers er niet in slagen om de weerstand van $280 te breken. Op 26 oktober corrigeerde BCH naar boven om de $267 high opnieuw te testen. De geretrocedeerde kaars testte het 50% Fibonacci retracement niveau. Dit geeft aan dat de neerwaartse beweging zal blijven duren tot 2.0 Fibonacci extensies. Dat is de munt zal dalen naar $227.65 zodra de $250 ondersteuning breekt.

Disclaimer. Deze analyse en voorspelling zijn de persoonlijke meningen van de auteur die geen aanbeveling zijn om cryptocurrency te kopen of te verkopen en moeten niet worden gezien als een goedkeuring door Coin Idol. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze geld investeren.